Banken

Netjes rechtop zitten? Dat kan op onze banken. Maar ook bij Blendd kiezen mensen vaak voor comfort. Hebt u tieners in huis? Dan stelt u mogelijk andere eisen dan wanneer u met z’n tweeen woont. Een bank koop je niet zomaar.

Een bank moet de nodige comfort bieden en passen in uw inrichting en afgestemd zijn op uw persoonlijke wensen. U heeft bij ons de keuze uit diverse banken. Van leer of stof, wat u wilt. Zo kunt u bij ons kiezen uit een 2-zitsbank, 2,5-zitsbank, 3-zits bank, 4-zitsbank, hoekbank of zelfs een bank op maat.

Al onze banken zijn mogelijk met verschillende vullingen. Kiest u voor een stevige actieve zit of ploft u liever neer op uw bank? Door de vulling aan te passen aan uw wensen, zit u bij Blendd altijd goed!

Impressie

Banken in stof en leer

Samen met u nemen wij uw wensen door. Wilt u een 2-zitter of mag de bank heel royaal zijn? Heeft u tieners in huis? Dan is wellicht een hoekbank met bijvoorbeeld losse modules de perfecte keus. Kiest u voor het warme effect van stof of voor de stoere uitstraling van leer? Blendd biedt u een ruime keus aan verschillende stoffen, van katoen, linnen en wol tot stoffen gemaakt van een kunstvezel maar toch met een natuurlijke look. Leer is er in verschillende soorten en kleuren. Elke leersoort heeft zijn eigen effect en eigenschappen in gebruik.

Hoekbanken

Hoekbanken zijn erg gewild. Logisch want u kunt er een heleboel mensen tegelijk op kwijt. Daarnaast geeft een hoekbank optisch gezien ook vaak een ruimtelijk effect in uw interieur. Blendd heeft hoekbanken in diverse modellen. Van landelijk klassiek tot hoekbanken met een strakkere belijning. Ook weer in stof en leer. Met of zonder armleggers, of alleen aan een kant, het kan allemaal. Wij werken met Nederlandse en Belgisch fabrikanten. Dat heeft als voordeel dat er maatwerk kan worden geleverd. Wilt u de bank net iets minder diep hebben, of een armlegger wat smaller? Wij passen de bank voor u aan!Wilt u weten of een hoekbank bij u thuis zal staan of komt u er niet uit met de opstelling, neem dan contact met ons op om geheel vrijblijvend met u mee te denken.

Laat je verbazen, ontdek alle banken in Blendd!

Bezoek Blendd