Woonaccessoires

Even bij Blendd naar binnen lopen kan altijd. Maar het brengt enig risico met zich mee. Ook als u alleen even de sfeer komt snuiven, wordt u bij het weg gaan een hartelijk ‘tot ziens’ toegeroepen. En u krijgt alle tijd om rustig te snuffelen, rond te kijken.

Impressie

En daar loert het gevaar. De leren tas aan een spijker vraagt erom gekocht te worden. Een tas is een basisbehoefte, toch? De nieuwe sieradenlijn maakt hebberig, de met de hand geschilderde visschalen zijn uniek, dus misschien morgen verkocht. Een theedoek is een hebbeding, de prachtige broodplanken van petit tot zachtjes uitgedrukt robuust maken zelfs van een boterham met kaas nog een gastronomisch kunstwerk. Het totale interieur brengt u op nieuwe ideeën hoe u uw huis (in de toekomst) wilt inrichten. Eén troost: ja. Blendd verkoopt vaak originele werken, cadeautjes en lampen. En dat blijven wij doen. Dus blijft u rustig komen en kijken (en kopen).

Kaarsen

Koude wintermaanden, zwoele zomermaanden. Kaarsen kunnen altijd. De kaarsen van Blendd walmen niet, branden lang en zijn in veel kleuren verkrijgbaar.

Kussens om te zoenen

Zes kussens op een rij, voor sommige mensen kan er nog wel eentje bij. Een exemplaar op de grond. Een kleurige streep leunend op een bloemig exemplaar. Een paars kussen zij aan zij met een oranje exemplaar. Zwarte kussens met slechts een wit accent. De Nederlandse postzakken die bijzonder blijven. Of het zilverkleurige exemplaar dat, na de eerste schrik, aangenaam verrast. Kussens om te zoenen.

Villa kakelbont

‘Villa kakelbont’ noemde een trouwe klant onze wandkast. Om vervolgens een aantal aankopen te doen. Kleurige mokken, aubergine ovenschalen, eierdopjes met stippen, sleutelhangers die u letterlijk tegen de haren in kunt strijken. Een engel naast de kip. Meerdere harten bij elkaar; om met krijt een persoonlijke tekst op te zetten of om op te hangen aan de rijgketting, gemaakt van zilveren balletjes.

Maar we kijken ook naar de andere kant van de zaak. Waar broodplanken puur zijn, de buitenlantaarns staan, het servies strak en eenvoudig is, waar glaswerk strak is en waar wit overheerst. Wat u thuis ook wilt.

 

Laat je verbazen, ontdek alle woonaccessoires in Blendd!

Bezoek Blendd